Theater Onder de Molen biedt kunstenaars op het gebied van muziek, klein- kunst, toneel, beeldende kunst, literatuur, poëzie een kleinschalig podium. De zaal bevat 80 stoelen en heeft de sfeer van een klein Shakespeariaans theater. Maar wel met drie moderne toiletten, een invalidentoilet, een kleedkamer en goede verwarming.

U betrad misschien de artiesteningang van het theater?!

De mogelijkheden van het theater
De akoestiek van de zaal is goed, wat werken zonder versterking mogelijk maakt. Er is een uitstekende geluidsinstallatie, toneelverlichting en er staat een piano. Een laptop in combinatie met een beamer maakt achtergrondprojectie op de witte muur van het toneel mogelijk (direct achter de zwarte gordijnen). In de foyer wordt beeldende kunst geëxposeerd.

Van elk eerste optreden van een artiest wordt een hd-video met goed geluid vastgelegd, waaruit in overleg met de artiest een bloemlezing op de webstek van het theater wordt geplaatst. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Het theater leent zich dus bij uitstek voor try-out's.

In combinatie met een optreden kan in overleg met het naastgelegen eetcafé
't Proathuus' in de foyer of in het café zelf voor een bescheiden prijs een buffet worden gerealiseerd vanaf 15 couverts.

Voor gebruik van de Lindesche molen voor besloten gelegenheden als verjaardag, bijeenkomst enzovoort, kijk bij
'De Lindesche Molen'. Wilt u artiesten daarbij betrekken, kijk dan bij 'Artiesten' en neem contact op met de programmeur van TOM, Josée van der Staak: Ook voor alle andere aangelegenheden aangaande het theater kunt u contact met haar opnemen.
Theater Onder de Molen