Historie
Theater Onder de Molen
In de zomer van 2004 bezochten Josée en JW een aantal malen de 'zomercarrousel' uit die tijd. De drie onderstaande video's zijn toen opgenomen. U ziet en hoort Peter Hoefnagels, Boris Tomas (alias van Peter, zang), Josée van der Staak (zang), Peter van den Bremen (saxofoon), Tonny Fraas (accordeon), Jan Grotenhuis (basgitaar), Kees de Bruïne (piano) en Allerd van den Bremen (piano).
Voordat de oude webstek van Hoefnagels uit de lucht ging, werden de daar nog aanwezige teksten overgenomen. Het betreft meestal persberichten. Ze staan hieronder links als document (klik op het boekje). Ernaast een persbericht over zomer 2004 en twee artikelen uit Contact van eind 2010 over de overname van de Lindesche molen door de familie Ruiterkamp.
Hebt u historisch materiaal over het oude Theater Onder de Molen? We plaatsen het graag op deze webstek. Neem contact op met JW: webmeestertom@gmail.com
Maart 2011 werd het theater na een pauze van enkele jaren weer nieuw leven ingeblazen. Ter ere daarvan schreven Mariet Lems en Josée van der Staak het 'Molenlied' en maakte Gerrit de Greef een bijpassende film.
uit oude stek
uit 'Contact'
Biografische gegevens over de oprichter van Theater Onder de Molen - Peter Hoefnagels - zijn te vinden op de aan hem gewijde webstek: www.hoefnagelspodium.nl